sâmbătă, mai 28, 2022
AcasăAdministrație-PoliticTâlhar din Piatra Neamț, care ataca femeile și le fura lănțișoarele de...

Tâlhar din Piatra Neamț, care ataca femeile și le fura lănțișoarele de la gât, trimis în judecată

-

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus trimiterea în judecată a unui bărbat din Piatra Neamț care ar fi comis două tâlhării pe raza municipiului Bistrița. 

Într-un comunicat de presă, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud precizează că acesta ar fi smuls de la gâtul unor femei lănțișoarele de aur.

”La data de 8 septembrie 2020, în jurul orei 13:20, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Bistrita, a smuls de la gâtul unei persoane de sex feminin, in vărstă de 69 de ani, un lant din aur cu două medalioane, in valoare de 1.173 lei, ocazie cu care i-a cauzat persoanei vătămate leziuni traumatice ce nu au necesitat zile de îngrijiri medicale. Bunul sustras persoanei vătămate nu a fost recuperat. La data de 22 septembrie 2020, în jurul orei 15:00, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Bistrita, inculpatul a smuls de la gătul unei persoane de sex feminin, în vârstă de 66 de ani, un lant din aur care s-a rupt, reusind să sustragă doar medalionul din aur ce ere atașat lantului. Ulterior, medalionul sustras de către inculpat a fost recuperat de către organele de urmărire penală şi restituit personei vătămate. Prin fapta comisă, inculpatul a cauzat persoanei vătămate leziuni traumatice constatate medico-legal, leziuni ce nu au necesitat zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Inculpatul va da socoteală în fața instanței pentru faptele sale.

Tânăr din Piatra Neamț, cercetat de polițiștii bistrițeni pentru tâlhărie

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri