Tânăr care a părăsit locul unui accident rutier, reținut pentru 24 de ore; el avea permisul de conducere suspendat

119

Un tânăr de 22 de ani din Bistrița, care a fost implicat într-un accident produs pe Bulevardul Independenței din municipiu, a fost retinut pentru 24 de ore și este cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier.

”În fapt, în după-masa zilei de 21 mai, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Independenței din Bistrița, tânărul de 22 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care era condus de un bărbat de 31 de ani din Milaș. În urma producerii accidentului, bărbatul din Milaș a fost rănit și transportat la spital. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Imediat după producerea accidentului, celălalt conducător auto a plecat de la fața locului fără încuviințarea polițiștilor”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma verificărilor efectuate, șoferul care a părăsit locul accidentului a fost depistat pe raza municipiului Bistrița, a fost testat cu aparatele Drug test și etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Însă, în urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că acesta are dreptul de a conduce suspendat din anul 2019.

Cel în cauză va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările continuă, fiind întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmele urmelor acestuia.