Tânăr din Beclean, prins drogat la volan

274

Încă un tânăr care conducea drogat a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud, în timpul controalelor efectuate în ultimele 24 de ore. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița, tânărul, în vârstă de 21 de ani, din Beclean, conducea o mașină pe Bulevardul Republicii din Bistrița. Acesta a fost testat cu aparatul DRUG Test, rezultatul fiind pozitiv.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, infracțiune prevăzută de articolul 336 din Codul Penal și pedepsită cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

Reamintim că, la finele săptămânii trecute, un alt tânăr a fost prins beat și drogat la volan, așa cum Mesagerul de Bistrița-Năsăud a relatat AICI.

IPJ Bistrița-Năsăud atrage atenția că acțiuni de acest gen sunt organizate constant de polițiștii cu atribuții pe linie rutieră și au drept scop prevenirea accidentelor rutiere, în special a celor produse pe fondul consumului de alcool sau a unor substanțe psihoactive.