Tânăr din Ciceu-Giurgești, reținut pentru 24 de ore după ce și-ar fi agresat și amenințat tatăl

89

Un tânăr de doar 18 ani din Ciceu-Giurgești a fost reținut 24 de ore, acesta fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie. El și-ar fi agresat și amenințat tatăl.

”Aseară, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au dispus reținerea pentru 24 de ore, a unui tânăr de 18 ani, din Ciceu Giurgești, cercetat pentru violență în familie, amenințare și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a uneia dintre măsurile dispuse. În fapt, în după-masa de 27 mai, în urma unei intervenții la un scandal în familie, polițiștii au întocmit dosar penal și au emis un ordin de protecție provizoriu pentru protejarea unui bărbat de 51 de ani, din Ciceu Giurgești, agresat de fiu”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La data de 28 mai, polițiștii au constatat că tânărul ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis și s-ar apropiat de tatăl său la o distanță mai mică de 50 m, amenințându-l cu acte de violență. Astfel, oamenii legii au dispus reținerea sa pentru 24 de ore.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița- Năsăud și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit și monitorizează starea conflictuală.