Tânăr din Piatra Neamț, cercetat de polițiștii bistrițeni pentru tâlhărie

189

Un tânăr din Piatra Neamț este cercetat de polițiștii bistrițeni pentru tâlhărie, acesta fiind bănuit că le-ar fi smuls unor femei lănțișoarele de aur de la gât. 

În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că, în data de 8 septembrie, în jurul orei 13.20, tânărul de 23 de ani, din Piatra Neamț, i-ar fi smuls lănţişorul din aur, pe care-l avea la gât, unei femei de 69 de ani, din Bistriţa. De asemenea, la data de 22 septembrie, în jurul orei 15.00, i-ar fi smuls lănţişorul din aur unei alte femei de 66 de ani, din Bistriţa, și i-ar fi sustras și medalionul, după care a fugit”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Bistriţa au reușit să îl identifice pe cel bănuit de comiterea faptelor, fiind vorba despre un tânăr de 23 de ani, din Piatra Neamț. Acesta a fost prins și reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Poliţiştii au găsit asupra tânărului medalionul reclamat ca fiind sustras şi continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

În prezent, tânărul se află în arestul IPJ Bistriţa-Năsăud şi va fi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.