Tânăr din Prundu Bârgăului, prins drogat și fără permis la volanul unui autoturism

244

Un tânăr din localitatea Prundu Bârgăului a fost reţinut pentru 24 de ore de polițiști și este cercetat pentru comiterea unor infracțiuni la regimul rutier.

”La data de 17 noiembrie, poliţiştii Biroului Rutier au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 19 ani, din Prundu Bârgăului, cercetat pentru conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive. Acesta a fost depistat la data de 24 octombrie a.c., pe bulevardul Independenţei din Bistriţa, de un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică, iar în urma verificărilor efectuate, a reieşit faptul că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar rezultatul testării cu aparatul DRUG TEST a fost pozitiv”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii Biroului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa pentru dispunerea unei măsuri preventive.