Tânăr rănit după ce a căzut de pe acoperișul unui bloc, în Bistrița

158

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a căzut, vineri dimineața, de pe acoperișul unui bloc situat pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița. Se pare că acesta efectua reparații la sistemul pluvial al imobilului, iar la un moment a căzut în gol.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă , victima fiind găsită cu multiple fracturi și leziuni.

Echipajul SMURD a găsit la locul indicat un bărbat căzut de la înălțime. Victima era conștientă, însă prezenta multiple fracturi și leziuni. Bărbatul a fost stabilizat și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Despre acest incident au fost sesizați și polițiștii.

Polițiștii au fost sesizați, vineri dimineața, cu privire la faptul că, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița, un bărbat de 27 de ani a căzut de la înălțime. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice care desfășoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Conform primelor date, tânărul ar fi desfășurat reparații la sistemul pluvial al unui bloc de locuințe, iar la un moment a căzut de pe acoperiș. A fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Totodată, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru efectuarea de verificări de specialitate.