marți, septembrie 27, 2022
AcasăSocialTânăra din Colibița care s-a aruncat de la etajul 8 al unui...

Tânăra din Colibița care s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc riscă să rămână fără un picior

-

Săptămâna trecută, o tânără în vârstă de 18 ani din Colibița s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc de pe bulevardul Traian din Baia Mare, după o ceartă cu iubita acesteia, o fata de 20 de ani. Ca prin miracol, starea acesteia a început să se îmbunătățească treptat. Din nefericire, acum a primit o veste cruntă din partea medicilor. În aceste momente, se pune problema amputării membrului inferior stâng, din cauza leziunilor extrem de grave.

În timp ce tânăra de 20 de ani a ieşit din apartament pentru a merge la magazin, iubita ei de 18 ani s-a închis în casă şi s-a aruncat de la balcon. A picat pe acoperişul unui magazin care se afla la parterul blocului.

Totul ar fi pornit de la faptul că tânăra de 18 ani ar fi vrut să se întoarcă acasă, în Colibiţa, însă iubita ei ar fi refuzat să o lase să plece.

Fata în vârstă de 18 ani era din Colibița (Bistrița Năsăud). De 6 luni de zile locuia cu chirie în apartamentul de la etajul 8, alături de iubita ei, originară din Gherla (județul Cluj). Fuseseră colege de școală la cooperație, în Bistrița. Așa se întâlniseră, iar prietenia lor ar fi luat o altă amploare – una amoroasă. 

În ultima perioadă fata de 18 ani ar fi sunat acasă, spunând că vrea să se întoarcă în satul natal. Relația celor două se pare că ar fi avut probleme. Doar că părinții nu ar fi vrut să o reprimească în sânul familiei. Profitând că iubita ei era ieșită din apartament, tânăra de 18 ani a încuiat ușa și s-a aruncat în gol de la etajul 8.

Medicul Vasile Pop a declarat că pacienta s-a trezit și este conștientă. La momentul incidentului, tânăra a fost transportată la spital în stare gravă, fiind internată la Terapie Intensivă în comă profundă.

Ca prin miracol, starea acesteia a început să se îmbunătățească treptat. Din nefericire, acum a primit o veste cruntă din partea medicilor. În aceste momente, se pune problema amputării membrului inferior stâng, din cauza leziunilor extrem de grave, scrie emaramures.ro.

Între timp, polițiștii continuă cercetările cu privire la cele întâmplate, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragicului incident.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri