vineri, mai 27, 2022
AcasăAdministrație-PoliticTRAGIC! Un bărbat din Budacu de Jos a murit în propria locuință...

TRAGIC! Un bărbat din Budacu de Jos a murit în propria locuință din cauza unui incendiu

-

Aseară, un bărbat de aproximativ 64 de ani și-a găsit sfârșitul în propria locuință, după ce a lăsat o țigară aprinsă, în apropierea unor materiale combustibile, iar casa a fost mistuită de flăcări.

“Incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 100 mp și exista riscul sa se extinda la imobilele învecinate.

Pompierii militari bistrițeni au procedat pentru localizarea focarelor și protejarea vecinătăților. În momentul în care s-a putut asigura accesul în interior, pompierii au găsit o victimă de sex masculin, in vârstă de aproximativ 64 de ani. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat. Tavanul încăperii în care a fost găsit s-a prăbușit în urma arderii structurii de rezistenta a imobilului.

Intervenția a durat aproximativ 2 ore, iar după lichidarea incendiului, pompierii au trecut de indepartarea elementelor de construcție care mai prezentau riscul prăbușirii.

În urma cercetărilor de la fața locului, s-a stabilit faptul ca incendiul a izbucnit din cauza unei țigarete aprinse, lăsate nesupravegheată, în apropierea unor materiale combustibile (care se pot aprinde usor).”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri