Trei dintre scandalagii din Năsăud au ajuns la spital, alți trei la Poliție

607

Polițiștii năsăudeni au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea liniștii și ordinii publice. Ancheta încearcă să lămurească cauzele care au dus la bătaia izbucnită miercuri la ora amiezii între șase persoane pe cea mai circulată stradă a orașului Năsăud. Informația este confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sârb.

Conform primelor date, în urma unor neînțelegeri, mai multe persoane s-au agresat reciproc, iar trei dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale. Au fost conduse la sediul Poliției mai multe persoane implicate, în vederea lămuririi împrejurărilor în care au avut loc evenimentele. Mai multe echipaje de polițiști din cadrul Poliției orașului Năsăud și  Secției 6 au intervenit pentru aplanarea unui conflict spontan, izbucnit  în orașul Năsăud.

Despre acest lucru s-a scris aici:

ULTIMA ORĂ ! Bătaie în plină stradă, la Năsăud (FOTO și VIDEO – ATENȚIE CONȚINUT ȘOCANT !)

În urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că implicați în scandal ar fi 6 bărbați cu vârste cuprinse între 19-46 de ani, din localitățile Mogoșeni și Florești, împreună cu alte 2 femei de 27, respectiv 44 de ani, din Ieud( Jud. Maramureș), respectiv Mogoșeni.

 

.