Trei dosare penale la regimul rutier, după o acțiune a polițiștilor la Monor

91

Trei bărbați din Monor, cu vârste cuprinse între de 18 și 29 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce polițiștii i-au depistat în timp ce conduceau diferite vehicule deși nu dețineau permis de conducere.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, unul dintre aceștia – un tânăr de 19 ani din Monor – a fost prins în timp ce conducea un ATV neînmatriculat pe Drumul Județean 154, prin localitatea Monor.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Al doilea bărbat care s-a ales cu dosar penal – un tânăr de 29 de ani, tot din Monor – a fost depistat în timp ce conducea un moped neînmatriculat.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ”, mai arată IPJ Bistrița-Năsăud.

Totodată, un alt tânăr, de 18 ani, tot din Monor, a fost depistat în timp ce conducea o motocicleta de teren. Acesta a refuzat să oprească la semnalele unui echipaj de poliție, continuându-și deplasarea pe un drum inaccesibil.

”În urma verificărilor efectuate de către polițiști, la scurt timp a fost identificat conducătorul motocicletei, un tânăr de 18 ani, domiciliat pe raza localității Monor, stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, mai arată sursa citată.

În toate cele trei cazuri, polițiștii au întocmit trei dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Oamenii legii continuă cercetările.