Ultimele 12 ore: Mașini răsturnate, coliziuni și o femeie rănită

573

Nici o zi nu e simplă pentru ISU, Ambulanță și polițiștii de la Serviciul Rutier. Nici astăzi nu a fost liniște, mai ales că au fost raportate mai multe accidente. La prima oră a avut loc o coliziune între 3 autoturisme, fara persoane încarcerate, Bistrita DN 17, Dealul Dumitrei. Tot astăzi, în jurul orei 13.00, o femeie de 65 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe raza municipiului, ajunsă intr-o intersecție, a pierdut controlul directiei de deplasare si s-a rasturnat. In urma accidentului, femeia a fost rănită. Politistii ajunși la fata locului au testat-o cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se efectuează cercetari pentru stabilirea cauzei și a imprejurarilor in care s-a produs evenimentul polițiștii Biroului Rutier.

Mai tîrziu, pe DN 15A, un autotren condus de un bărbat de 40 de ani, din Slatina (Jud. Olt), nu a adaptat viteza intr-o curba deosebit de periculoasa, a pierdut controlul directiei de deplasare și s-a rasturnat partial in afara carosabilului.

În urmă cu puțin timp, a mai avut loc o coliziune între două autoturisme, în accident sunt implicate șase persoane, una singură are nevoie de îngrijiri medicale.