Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier produs pe DJ 151, la ieșire din localitatea Sânmihaiu de Câmpie spre Sângeorzu Nou (FOTO/VIDEO)

198

Duminică seara, un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs pe Drumul Județean 151, la ieșire din localitatea Sânmihaiu de Câmpie spre Sângeorzu Nou, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Conform primelor date, un bărbat de 33 de ani din Sânmihaiu de Câmpie, în timp ce conducea un tractor, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul a decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Paul Rodilă.

La fața locului au intervenit două echipaje medicale – unul SMURD de prim ajutor și altul aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. Echipajele au început manevrele de resuscitare, dar organismul bărbatului nu a răspuns acestora.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, organismul bărbatului nu a răspuns protocolului de resuscitare și astfel a fost declarat decesul la fața locului”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul.