Un bărbat a fost surprins de polițiști în flagrant, în timp ce tăia arbori dintr-o pădure din Negrilești

132

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Breaza, este cercetat pentru infracțiunea de tăierea fără drept de arbori după ce a fost surprins de polițiști în timp ce tăia, fără drept, arbori dintr-o pădure situată pe raza localității Negrilești. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2100 de lei.

“La data de 14 septembrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au depistat,  în flagrant, un bărbat de 48 de ani din Breaza, pe care-l cercetează pentru infracțiunea de tăierea fără drept de arbori, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 46/2008.

Bărbatul a fost surprins, în timp ce tăia, fără drept, arbori dintr-o pădure situată pe raza localității Negrilești. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2100 de lei, materialul lemnos, respectiv 3 arbori din specia fag, fiind ridicat în vederea confiscării și continuării cercetărilor.

Cercetările în acest caz sunt continuate pentru documentarea faptei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean.”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.