marți, noiembrie 29, 2022
AcasăSocialUn bărbat din Cormaia a plecat de acasă și nu s-a mai...

Un bărbat din Cormaia a plecat de acasă și nu s-a mai întors. L-AȚI VĂZUT?

-

Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea bărbatului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Seara trecută, 9 septembrie, polițiștii din Sângeorz-Băi au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, fratele său ILOVAN EMIL LEON, în vârstă de 47 de ani, din Cormaia, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului: înălțime 1,75 m, greutate de aproximativ 80 de kg, constituție atletică, ochi albaștrii, păr blond.

La data plecării, acesta ar fi fost îmbrăcat cu pantaloni de stofă de culoare neagră, geacă de culoare albastră, pantofi de culoare neagră și un fes de culoare neagră.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri