Un bărbat din Lechința riscă să ajungă la pușcărie după ce a furat bunuri în valoare de 8000 de lei

390

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a furat mai multe bunuri din locuința unei femei din Lechința, în perioada 1-13 septembrie, iar în noaptea de 6/7 septembrie, a sustras mai multe unelte din locuința unui bărbat din Vermeș.

Ieri, 15 septembrie, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Lechința împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost reținută pentru 24 de ore și urmează a fi prezentată instanței, cu propunere de arestare preventivă.

‘Percheziția a fost efectuată la domiciliul unui bărbat de 34 de ani, din Lechința, fiind descoperite mai multe bunuri care ar fi fost sustrase din locuința unei femei din Lechința, în perioada 1-13 septembrie. Bunurile, în valoare de aproximativ 5000 de lei au fost recuperate și restituite păgubitei.

Tot la percheziții, polițiștii au descoperit și un sistem audio, precum și unelte electrice (bormașini, flexuri, rotopercutoare, ciocane de demolare etc), iar în urma investigațiilor efectuate au constatat faptul că ar fi fost sustrase în noaptea de 6/7 septembrie a.c., din locuința unui bărbat din Vermeș, plecat în străinătate. Prejudiciul în acest caz, în valoare de aproximativ 3000 de lei, a fost recuperat în totalitate, urmând a fi restituit proprietarului.”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cercetările în dosarul penal instrumentat de Secția 3 Poliție Rurală Lechința continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, iar în cursul acestei zile, bărbatul va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.