Un bărbăt din Mijlocenii Bârgăului și o femeie din Bistrița s-au ales cu dosare penale pentru violență în familie

674

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost alertați prin 112 pentru aplanarea unui conflict, izbucnit într-o familie din localitatea Mijlocenii Bârgăului.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe fondul consumului de alcool și a geloziei, un bărbat de 55 de ani a agresat-o fizic pe soția sa, o femeie de 55 de ani, din localitate. Totodată, agresorul le-ar fi amenințat cu un cuțit atât soția, cât și pe fiica lui, o tânără de 26 de ani.

La sosirea polițiștilor, agresorul a încuiat ușa de acces în locuință, încercând să fugă pe o fereastră. A fost prins imediat de polițiștii Secției 2, care au întocmit dosar penal și au emis ordine de protecție provizorii pentru cele două femei.

Se continuă cercetările în cadrul dosarului penal, întocmit pentru violență în familie și amenințare.

Ordin de protecție, emis de polițiști,  pentru un bărbat din Bistrița.

 La data de 25 octombrie 2019, polițiștii Biroului de Ordine Publică au întocmit dosar penal pentru violență în familie și, totodată, au emis un ordin de protecție provizoriu pentru un bărbat de 40 de ani, din Bistrița. Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în urma unor discuții în contradictoriu cu concubina sa, o femeie de 44 de ani, din Bistrița, bărbatul ar fi fost lovit de către aceasta. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică, fiind întocmit dosar penal pentru violență în familie.