Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce și-a agresat concubina

115

Un bărbat de 44 de ani, din județul Botoșani și-a agresat concubina în vârstă de 42 de ani, din Bistrița. Astfel, polițiștii bistrițeni au întocmit dosar penal pentru violență în familie și ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului.

“În noaptea de 25/26 septembrie a.c., în urma unei intervenții la un scandal sesizat prin 112, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pentru protejarea unei femei de 42 de ani, din Bistrița.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie, iar în urma primelor verificări efectuate a reieșit faptul că femeia, în timp ce se afla la domiciliul ei din Bistrița, în urma unor neînțelegeri avute cu concubinul, un bărbat de 44 de ani, din județul Botoșani, ar fi fost agresată fizic de către acesta.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind întrumite condițiile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. De asemenea, continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit și monitorizează starea conflictuală.”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.