-0.9 C
Bistrița
joi, 20 ianuarie, 2022

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un lemn (FOTO)

Articole asemanatoare

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până joi, 20 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până miercuri, 19 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Situația COVID-19 în Bistrița-Năsăud

Până marți, 18 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud au...

Distribuie articolul

Un bărbat din Ilva Mică a decedat în timp ce se afla într-o pădure de pe raza localității Strâmba. Primele date arată că acesta ar fi fost lovit de un lemn, leziunile suferite cauzându-i moartea. 

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, bărbatul a fost găsit de echipajele medicale în stop cardio-respirator și, cu toate că s-au efectuat manevre de resuscitare, acesta nu a mai putut fi salvat.

Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. S-a aplicat protocolul de resuscitare la fața locului, din păcate fără succes, astfel a fost declarat decesul la fața locului”, au precizat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud. Echipajele medicale au fost sprijinite pe parcursul intervenției de un echipaj al Serviciului Salvamont Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili în ce condiții s-a produs decesul bărbatului.

”Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeroz-Băi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care un bărbat a decedat astăzi. Totodată, vor dispune necropsia cadavrului care va stabili cauza exactă a decesului. Conform primelor date, bărbatul se afla într-o pădure situată pe raza comunei, în locul numit “Tebeleancă” și, în timp ce trăgea lemne cu un cal, ar fi fost accidentat. Din nefericire, în urma leziunilor, acesta a decedat”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO: Salvamont Bistrița-Năsăud

 42 vizualizari totale,  4 vizualizari astazi

spot_img