17.4 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 19, 2021
Acasă Politic VIDEO- Doina Pană: 15 puncte benefice ale OUG 114

VIDEO- Doina Pană: 15 puncte benefice ale OUG 114

412

Vicepreședintele PSD, Doina Pană a explicat în 15 puncte beneficiile pe care le aduce mult discutata Ordonanță 114, concluzionând că această ordonanță ”Este o ordonanță emisă de un guvern patriot, pentru români și România!” iar cei care o contestă, ”O contestă doar cine are alte interese decât ale României și românilor!”.

  • Deputatul PSD Doina Pană, a prezentat principalele 15 măsuri economice luate prin OUG 114, printre care plafonarea preţului la gazele naturale și reglementarea preţului la energie electrică pentru următorii trei ani, taxa pe lăcomie, reducerea comisioanelor pentru administratorii privaţi ai Fondurilor din pilonul II de pensii, creşterea salariului minim pentru angajaţii cu studii superioare de la 1.900 lei la 2.340 lei şi pentru angajaţii din construcţii de la 1.900 lei la 3.000 lei.

Vicepreședintele PSD a spus că realizarea Autostrăzii Moldovei începe exact astăzi și că în ultimii doi ani s-au făcut 75 km de autostradă, nu 0: ”Sigur că ne dorim cât mai multe autostrăzi”.

  • Pană a menționat că, până acum, Președinția României la Consiliul Uniunii Europene este ”un real succes”: ”Au fost rezolvate dosare importante, la acest capitol am depășit Austria”.

Aceasta a mai adăugat că, potrivit unei cercetări de piață marca Nielsen, 61% dintre români susțin că trăiesc mai bine decât în urmă cu cinci ani: ”Românii văd care este realitatea”.

Doina Pană a ținut să mai precizeze că ”Opoziția a depus moțiune simplă în Camera Deputaților împotriva ministrului Finanțelor, pentru OUG 114. Cei care cer abrogarea ei mi se par de o inconștiență uriașă, mai ales că prin măsurile care se iau sunt beneficii directe pentru români referitor la salarii, pensii, preț la gaz, energie, la tot ce înseamnă un trai mai bun, plus că înseamnă o relansare economică”.

 

 CATEGORIA: POLITICA