VIDEO- Handbal feminin: Gloria 2018 bate Slatina și urcă pe 8. Ce spune Horațiu Pașca?

610

Partida din această seară jucată pe terenul Sălii Polivalente a fost una bună pentru fetele lui Pașca, Gloria 2018 impunându-se la un punct diferență în fața slătinencelor, scor 23-22. Nu e sufficient, dar e o victorie, a doua legată și care ridică moralul Bistriței, mai ales că urmează și un meci cu Vâlcea dar și altul cu Brăila pe 2 noiembrie.

Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN: „Am legat două victorii. Moralul nostru este foarte bun. Nu traversăm cel mai bun moment, depunem eforturi să ne revenim. Mă bucur că am reușit să le oferim astăzi suporterilor noștri adevarați o bucurie.
Nu știm ce urmează apropo de meciul cu Vâlcea, însă știm sigur că în 2 noiembrie vom juca la Brăila.
Încă nu suntem ceea ce toată lumea așteaptă de la noi, dar cu siguranță vom fi.”

HORAȚIU PAȘCA

Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN: „Am legat două victorii. Moralul nostru este foarte bun. Nu traversăm cel mai bun moment, depunem eforturi să ne revenim. Mă bucur că am reușit să le oferim astăzi suporterilor noștri adevarați o bucurie.Nu știm ce urmează apropo de meciul cu Vâlcea, însă știm sigur că în 2 noiembrie vom juca la Brăila. Încă nu suntem ceea ce toată lumea așteaptă de la noi, dar cu siguranță vom fi.”

Publicată de CS Gloria 2018 pe Sâmbătă, 19 octombrie 2019

SCOR: 23-22 (11-12)

Szilvia Szabo – 5 goluri, Mariana Costa – 4 goluri, Valentina Ardean Elisei – 4 goluri, Diana Șamanț – 3 goluri, Natallia Vasileuskaya – 3 goluri, Laura Pristăvița – un gol, Daniela Todor – un gol, Dziyana Ilyina – un gol, Bianca Zegrean- un gol.

Ana Maria Inculeț 6/17 (35%), Darly Zoqbi de Paula 1/10 (10%), Ljubica Nenezic 0/2 (0%).