VIDEO: Liberalii continuă seria atacurilor la adresa liderilor PSD locali. Stelian Dolha consideră fumigenă politică idea construirii unui stadion în Wonderland

560

Înscriși pe linia logicii politice a precampaniei electorale, liberalii bistrițeni au pornit cuciada anti-PSD, orice fel de ieșire public social-democrată fiind taxată cel puțin ca fumnigenă. Concret, anunțul făcut de președintele Radu Moldovan cu privire la construirea unui complex sportiv dar și a unui stadion în apropierea actualei pârtii de schi, nefuncțională, a iritat leadeshipul PNL BN. În acest context, prim-vicepreședintele Stelian Dolha a afirmat că e vorba doar de o fumigenă pe care nu o mai crede nici ultimul social-democrat din BN: ” Tovarășul președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a lăudat că PSD-ul și el vor să facă un stadion de 10.000 de locuri în Wonderland. Vor amenaja și o sală polivalentă și un complex sportiv. Eu cred că fumigena asta nu o mai crede nici măcar ultimul PSD-ist din județul ăsta. Nu o mai crede. Vrea să facă în Wonderland, acolo unde Ovidiu Teodor Crețu vrea să facă Aquapark-ul. Dacă mă uit bine la ce face Ovidiu Crețu, cred că o să mai facă un împrumut pe vreo 10 ani, la fel cum a făcut și cu pârtia de schi, și că bazinele alea s-ar putea să le facă. Dar întrebarea mea e alta! Asta e prioritatea județului – stadion cu 10.000 de locuri, în timp ce o treime, ca să nu spun jumătate, deci o treime și mă refer la zona de câmpie, nu are apă potabilă. Pe perioada de vară merg jandarmii cu cisternele de apă să îi alimenteze pe oameni. Prioritatea noastră este asta? Stadion cu 10.000 de locuri?”.

Dolha nu s-a oprit doar la acest gen de critic, în opinia sa, Radu Moldovan fiind un dictator care ar vrea să fie adulat pe un stadion. Dolha susține că în locul stadionului ar putea fi introdusă apa curentă în zona de câmpie a județului:  “Dacă vrei să fii lăudat, aclamat pe stadioane precum vreun dictator din țări mai apropiate…. atunci faci stadioane cu 10.000 de locuri. Dacă te interesează soarta județului, faci altceva: introduci apa potabilă… ce să mai zic de canalizare? Va trebui să-și răspundă în primul rând Radu Moldovan: ce vrea să facă cu județul ăsta? Și pe urmă să ne răspundem noi: ce vrem de la conducătorii noștri!” – a conchis  Stelian Dolha!