VIDEO : PSD contraatacă 15:15:15 – Lucrările la Autostrada Moldova au început înaintea protestului de la ora 15.00

480

Anunțul a fost făcut atât de la Bistrița dar și de la București. Au vorbit despre acest lucru, vicepremierul Daniel Suciu dar și deputatul Doina Pană, ultima în cadrul unei conferințe de presă susținută la ora amiezii la sediul acestei formațiuni politice.

Publicată de Alin Cordos pe Vineri, 15 martie 2019

 

Vești bune de la Guvern pentru toți românii – astăzi la ora 12:30 încep lucrările la Autostrada Moldova! Acest proiect a fost început în anul 2017, în guvernarea PSD și iată că, în mai puțin de 2 ani, se și demarează construcția acestei autostrăzi atât de necesare.

Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a Municipiului Bacău este parte integrantă din autostradă.( coridorul IX pan european). Din cei 31 km, 17 km sunt la profil de autostradă.

Valoarea contractului este de 144 milioane de euro iar finanțarea pentru acest proiect este asigurată 100%.

 

Zeci de firme şi mii de angajaţi, de la stat sau din mediul privat, primari, politicieni, liceeni şi organizaţii neguvernamentale îşi vor opri activitatea timp de 15 minute, vineri, 15 martie, de la ora 15, în semn de solidaritate cu protestul faţă de lipsa autostrăzilor în Romania, iniţiat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi, cel care a construit un metru de autostradă.