luni, august 8, 2022
AcasăSportVrei să ai un tricou semnate și purtate de legendele fotbalului românesc?...

Vrei să ai un tricou semnate și purtate de legendele fotbalului românesc? Acum ai ocazia!

-

“Cu ocazia sărbătoririi a 100 de ani de existență a echipei de suflet a bistrițenilor, Gloria Bistrița, am decis să ne implicăm în sprijinirea unei familii care trece prin vremuri dificile.

Mai precis, vrem să ajutăm familia Cozac, cu 6 copii (cel mai mare de 13 ani) și al 7-lea așteptat să se nască la toamnă, să se mute într-o casă care să le permită o viață decentă.

În acest scop, am decis să scoatem la licitație echipamente sportive cu tricouri semnate și purtate de legendele fotbalului românesc și ale Clubului de Fotbal Gloria Bistrița la evenimentul de relansare a echipei de fotbal de anul trecut. Printre aceste legende se numără Dorinel Munteanu, Sânmărtean Lucian, Viorel Molodvan, Costin Sergiu, Florin Prunea, Costel Câmpean.

Prețul unui echipament sportiv (tricou semnat și șort) începe de la 150 de lei. Dacă vreți să intrați în posesia unuia dintre echipamente, vă rugăm să lăsați mesaj cu prețul pe care îl oferiți la pozele afișate în acest scop pe pagina noastră de Facebook.

Banii astfel strânși vor fi folosiți în vederea achiziționării unui teren și construcției unei case pentru familia Cozac.

Fiți mândri de echipa voastră de fotbal, la ceas aniversar, și fiți solidari cu cei aflați la nevoie!”, a transmis CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud- fotbal.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri