joi, iulie 11, 2024
AcasăEvenimentBolts and Speed: cel mai tare concurs de robotică din Bistrița!

Bolts and Speed: cel mai tare concurs de robotică din Bistrița!

-

Echipa de robotică Bolts and Gears, împreună cu AtomicBots și în parteneriat cu Colegiul Național „Liviu Rebreanu” și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bistrița, au plăcerea de a anunța organizarea ediției a 3-a a concursului de robotică BOLTS & SPEED, care va avea loc la Sala Polivalentă, Bistrița (str. Vasile Conta) în perioada 6-7 iulie 2024.

Acest eveniment reunește echipe talentate din toată țara pentru a-și demonstra abilitățile și inovațiile în domeniul roboticii.


Concursul implică transformarea roboților în mașini de curse, încurajând elevii să își dezvolte creativitatea și competențele tehnice în cadrul unei activități unice în România. La edițiile anterioare au participat peste 300 de elevi, iar la ediția de anul acesta sunt așteptați la Bistrița peste 150 de participanți din cele 12 echipe înscrise până la momentul actual. Cele mai talentate și antrenate echipe se vor întrece pentru premii în valoare de 6500 de lei și trofee.


Așteptăm cu nerăbdare participarea echipelor din diverse orașe ale țării, fiecare aducându-și propriile inovații și abilități tehnice la concurs. Orașele reprezentate vor fi: Alba Iulia, Bistrița, Cluj-Napoca, Gherla, Iași, Sângeorz-Băi, Satu Mare și Zalău. Aceste echipe talentate vor aduce un plus de diversitate și competitivitate evenimentului nostru.


● 6 iulie 2024:
○10:00 – 11:00: Festivitatea de deschidere
○11:00 – 13:00: Proba de Drag Racing
○14:00 – 14:30: Invitat special, Mihai Ban,pilot de off-road, participant la Raliul Dakar.
○15:00 – 18:00: Proba de off-road


●7 iulie 2024:
○09:00 – 12:00: Proba de raliu
○12:00 – 13:00: Evaluarea Design-ului Mașinilor
○14:00 – 14:30: Ceremonia de Premiere


Vrem să aducem sincere mulțumiri și recunoștință sponsorilor noștri, care au contribuit în mod esențial la realizarea acestui proiect prin generozitatea și susținerea lor. Dorim să exprimăm aprecierea următoarelor companii:

MIS GRUP, ROMBAT, INTEX, TERAPLAST, ÎNDEMANAREA PRODCOM, RCB ELECTRO, ROGAM PLAST, MARECOM, BRIKADA, RESTAURANT CAVALLI, BALOANE DE POVESTE, MEGATITAN.

Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această experiență inovatoare și să susțineți tinerii talentați în drumul lor către succes!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Rămâneți conectați

5,700FaniÎmi place
spot_img

Ultimele știri