Acasă Eveniment Copii fericiți, părinți mulțumiți: VACANȚĂ prin Livezi pentru cei mici

Copii fericiți, părinți mulțumiți: VACANȚĂ prin Livezi pentru cei mici

Tabăra de vară „Vacanța prin Livezi” oferă copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani șansa de a-și dezvolta abilități diverse, în timp ce se distrează, socializează și își fac prieteni noi. În cadrul taberei organizate, copiii vor avea parte de o vacanță de neuitat, vizitând locuri relaxante și participând la activități adecvate vârstei lor.

„Vacanța prin Livezi” este mai mult decât o simplă tabără de vară; este o experiență educativă și recreativă care îmbină dezvoltarea personală cu distracția și prietenia.

„Suntem încântați să vă prezentăm o serie de activități captivante și educative pentru copiii cu vârsta între 6 și 12 ani.

În luna iulie, de luni până vineri, avem planificate săptămâni de neuitat pline de distracție și învățare! Fiecare săptămână va fi o nouă aventură cu drumeții, picnicuri, activități sportive, ateliere de creație și multe altele!

Urmăriți pagina noastră pentru a afla toate detaliile și pentru a vedea cum se distrează copiii voștri în vacanța de vară”, au transmis organizatorii taberei.

Pentru mai multe informații și înscrieri, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: 0743913953

Publicitate